Vydáno: 26. 8. 2020

Stav: Odesláno

Školní kuchyně při MŠ Přibyslavice zahájí provoz v úterý 1. září 2020. Z důvodu zvýšených hygienických opatření je nutné, aby si strávníci pořídili do konce měsíce září celonerezové jídlonosiče.

Strávníci, kteří mají zájem o obědy mohou donést jídlonosič v pondělí od 8.00 do 12.00 hodin do školní kuchyně, případně předat zaměstnancům obce při rozvozu současných obědů.

Upozorňujeme občany na průjezd nadrozměrného nákladu ulicí Dlouhou průjezdem od Šibravových směrem dolů až k lesu kolem Mullerových na ulici Chaloupky a jeřábu, který bude projíždět po ulici Dlouhé na křižovatku s ulicí Chaloupky a dál kolem Hudcových do Chaloupek. Z tohoto důvodu bude po dobu nezbytně nutnou ulice Chaloupky neprůjezdná. Nadrozměrný náklad včetně jeřábu bude v obci projíždět ve středu 2. září. Prosíme občany, aby umožnili bezproblémový průjezd a neparkovali v tento den na obecních komunikacích, po kterých bude nadrozměrný náklad projíždět. Děkujeme za pochopení.

Obec a Chasa Přibyslavice srdečně zvou všechny účastníky a příznivce vodní zábavy na již druhý ročník Neckyády, která se bude konat v sobotu 29. srpna 2020 od 15.00 hodin na Přibyslavickém rybníku. Po ukončení akce Vás zveme na místní tenisové kurty, na kterých bude od 20.00 hodin hrát k poslechu a tanci kapela Nonstop.

Řidiče upozorňujeme, že průjezd po hrázi bude od 10 hodin až do ukončení akce uzavřený.